Total de visualitzacions de pàgina:

22 d’abril de 2012

CARXOFES GRATINADES AMB SOBRASSADA I MEL


La setmana passada vaig fer un invent amb les carxofes... va quedar molt bé i molt senzill de fer, per menjar com a primer plat o per fer com a aperitiu o d’acompanyament de segons plats.

INGREDIENTS:
·      Carxofes
·      Mel
·      Sobrassada
·      Formatge parmesà ratllat

PROCEDIMENT:
·      Pelem les carxofes i en deixem el cor sencer.
·      Les saltegem en una paella amb oli d’oliva fins que estiguin cuites amb una mica de sal i pebre.
·      Llavors les posem sobre una safata de forn, hi posem una cullerada de sobrassada sobre amb un raig de mel i formatge parmesà ratllat.
·      Finalment gratinem uns minuts al forn i ja podrem servir.

BON PROFIT!

2 comentaris:

  1. Quan sigui temps de figues....feu-ho igual...les figues per la meitat, un trosset de sobressada i a sobre un tros de formatge....i posar al forn a gratinar.......boníssim!!!

    ResponElimina