Total de visualitzacions de pàgina:

30 d’abril de 2012

PA DE PESSIC DE XOCOLATA AMB NATA

Aquesta recepta és de l'aula gastronòmica de Girona, m'ha semblat senzilla i diferent i he pensat de fer-la,  el resultat ha estat genial.
Heu de tenir en compte que és de proporcions considerables,adient per alguna cel.lebració on sigueu força gent.


INGREDIENTS

  • 9 ous
  • 225 gr de sucre
  • 300 gr de farina
  • Un sobre de llevat
  • 90 grams de xocolata al 70%
  • Per la cobertura: un litre de nata i 20gr de sucre
  • 300gr de nous






Per começar desfem la xocolata al bany maria i reservem.
Montem les clares a punt de neu tot afegint els 225 gr de sucre.







Seguidament afegim els rovells prèviament batuts, i anem incorporant de mica en mica la farina i el llevat.








I finalment afegim la xocolata, i escalfem el forn a 200 graus i deixem coure uns 15minuts.



Per acabar el pa de pessic el tallarem per la meitat un cop estigui fred .Muntarem la nata i amb l'ajuda d' una màniga pastissera l' omplirem.



Per acabar acabarem de decorar-lo amb la nata i les nous.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada