Total de visualitzacions de pàgina:

15 d’abril de 2012

PASTÍS DE FRUITES






INGREDIENTS


  • 1 base de pasta de full
  • Fruites de temporada
  • Crema pastissera (ja explicada al pastís de poma)
  • Un sobre de gelatina en pols

Aquesta recepta és molt senzilla de fer i el resultat és molt bo.
Posarem la massa de pasta de full sobre paper vegetal i amb l'ajuda d' una forquilla la marcarem del centre per tal de que no pugi amb excés. Seguidament omplirem de crema pastissera ja explicada a la recepta del pastís de poma.
Escalfarem el forn a 180 graus i deixarem coure uns 20 minuts.
Seguidament acabarem d' omplir amb una mica més de crema pastissera i omplirem de fruites laminades.
I finalment per tal de què ens quedi més brillant i ben presentat farem una gelatina incolora.
Agafarem 500ml d'aigua, separarem una tassa d'aigua i hi posarem la gelatina. La resta d'aigua la posarem a bullir i retirarem del foc i afegirem la gelatina que teníem reservada. Deixarem refredar i la incorporarem al nostre pastís.


BON PROFIT!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada