QUICHE DE CARBASSÓ I CEBA




INGREDIENTS:

·      1 base de pasta brisa per quiche
·      200 ml de crema de llet
·      3 ous
·      150 g de formatge ratllat (jo agafo la mescla de 4 formatges)
·      1 carbassó gran o 2 petits
·      1 ceba tendra gran

PROCEDIMENT:

1- Primer estirem la pasta brisa i la posem a una safata rodona de forn. La punxem amb una forquilla i hi posem sobre unes quantes llegums seques i la posem al forn a uns 180º uns 15 minuts (que comenci a quedar daurada). El fet de punxar-la i posar-hi les llegums farà que no s’infli al coure, un cop cuita retirarem les llegums.

 

2- Mentrestant tallem el carbassó a daus petits i la ceba a juliana. Escalfem una paella amb oli d’oliva i saltagem uns minuts la ceba i el carbassó.


3- A part, en un bol, batem els ous amb la crema de llet i el formatge ratllat. Llavors hi aboquem el carbassó i la ceba i sal-pebrem al gust.


4- Un cop traiem la base brisa del forn, hi aboquem la mescla anterior i tornem a enfornar uns 35-40 minuts (fins que estigui ben cuit, ho podem comprovar punxant amb un escuradents, aquest ha de sortir ben sec).


Tant es pot servir freda com calenta.

BON PROFIT!

Comentaris

  1. El carbassó el peles? Normalment per fer truita de carbassó no el pelo però ahir vaig fer la vostra recepta de quiche i el vaig perlar (a la imatge m'ha semblat que era pelat). Va agradar molt i es va acabar tota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Neus! Jo el carbassó el pelo a mitges, m'agrada que quedi part de la pela. Aquest era una carbassó blanc, per això sembla pelat del tot.
      M'alegro que us agradés.
      Una abraçada.

      Iolanda.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada