Total de visualitzacions de pàgina:

19 de maig de 2012

TULIPES AMB FRUITES I IOGURT



Avui farem uns postres d'estiu extret de l'aula gastronòmica del mercat de salt a càrrec del pastisser Lluís Blanch.
Són unes postres senzilles i molt refrescants, tot aprofitant les fruites de temporada.
Esperem que us agradi

INGREDIENTS

  • Pasta filo
  • sucre glacé
  •  fruita (meló, Kiwi, Pinya i maduixa)
  • iogurt
Per fer les tulipes agafarem 3 capes de pasta filo i la tallarem amb 6 talls. Posarem la pasta en uns motlles tipus flameres però més baixos (veure  a la foto)
 
Escalfarem el forn a uns 220 º, mentrestant per tal de què les tulipes ens agafin un color daurat les espolsarem amb sucre glacé i les posarem al forn durant uns 5 minuts aproximadament ,depent de cada forn.
Cal tenir en compte que la cocció és molt ràpida.
Ja les tindrem cuites i les podrem desmotllar.
Seguidament desfarem xocolata i la posarem a la base, així ens farà la tulipa més resistent alhora de posar les fruites. Recomano fer el muntatge una estona abans de menjar-nos-ho.
Deixarem refredar la xocolata i ja estarà a punt per posar la fruita al nostre gust i finalment afegirem una mica de iogurt.
BON PROFIT!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada