Total de visualitzacions de pàgina:

27 de maig de 2012

ULLERES DE PASTA DE FULL



Aquesta setmana a l'aula gastronòmica de Salt , els Pastisser Lluís Blanch ens ha ensenyat  a treballar la pasta de full  per fer aquestes magnífiques ulleres. Jo hi he afegit el toc de xocolata ja que sóc més llaminera.

INGREDIENTS
  • 2 fulles de pasta de full
  • 150gr de mantega
  • Sucre
  • Xocolata del 70 % per la decoració

Per començar fondrem la mantega amb el microones i reservarem.
Agafarem la pasta de full i la plegarem amb 2 o 3 plecs i posteriorment l'estirarem amb un corró. Treballant d'aquesta manera la massa evitarem que ens pugi amb excés i aconseguirem tots aquests plecs que té la ullera.

 Seguidament afegirem la mantega amb un pinzell per tota la massa (per les dues cares) i també el sucre (hem de essér generosos). I seguirem estirant la massa fins que sigui molt fina , uns 2mm.
Ara farem la forna de les ulleres. Dels dos extrems de la massa farem 2 doblegs (com la foto següent)
I anirem doblant fins que es toquin els 2 plecs i acabarem plegant-los un sobre l'altre

Ara ho partirem per la meitat i la posarem una al costat de l'altre i la tallarem a trossos petits

Cada trosset serà una ullera. Escalfarem els forn a 180 graus i deixarem coure durant uns 20 minuts. Jo per coure la pasta de full m'agrada utilitza l'aire del forn, i cal tenir compte a mitja cocció girar les ulleres per tal de què no sen's cremin.I quant estiguin rosses ja les podrem treure del forn.

Per la decoració he desfet xocolata i he banyat algunes de les ulleres!!!!BONíSSIIIMESSSSS
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada