Total de visualitzacions de pàgina:

8 de juny de 2012

FINANÇER DE XOCOLATA

Aquesta recepta és del pastisser Lluis Blanch, de l'aula gastronòmica de Salt.
Us volia comentar que la recepta original té 3 capes de pastís tot i que jo en vaig fer dos ja que la massa hem va quedar més gruixuda. Peró cal dir que és boníssim!!!!!!

INGREDIENTS

  • 150 gr de mantega torrada
  • 250 gr de sucre glaç
  • 100 gr de farina
  • 250  gr de clares d' ou
  • 100gr de farina d'ametlla
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 20 gr de cacau en pols
  • Crema d'avellanes
 Primer de tot en un cassó hi posarem la mantega i la deixarem coure tot barrejant fins que bulli. La retirarem del foc quan tinguem un color torrat i la deixarem refredar.

En un altre cassó posem la resta dels ingredients: farina, farina d'ametlla, sucre,cacau i el llevat. Seguidament afegirem les clares d' ou i remenarem. I finalment afegirem la mantega ja freda i tornarem a remenar fins que ens quedi una massa fina.
En una placa de forn hi posarem la massa  i courem al forn a 220C durant uns 10-15 minuts.

Tallarem la massa en 4 trossos i començarem a muntar els pastissets.Entre cada capa hi posarem la crema d'avellanes i per acabar de decorar jo hi he posat unes maduixes.
BON PROFIT!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada