Total de visualitzacions de pàgina:

31 d’agost de 2012

COOKIES DE XOCOLATA







INGREDIENTS

  • 110 gr de mantega al punt de "pomada"
  • 200 gr se sucre de canya
  • 1 ou
  • 1 vaina de vainilla
  • 165 gr de farina normal
  • 1 pessic de sal
  • 2gr de pols tipus "Royal"
  • 2gr de bicarbonat
  • 30 gr de cacau en pols
  • 200gr de xips de xocolata
Per començar per fer la mantega al punt pomada cal que estigui a temperatura ambient i batre-la amb una batedora elèctrica o bé manualment.
Seguidament afegirem el sucre de canya i batrem fins aconseguir una massa cremosa

un cop batut  afegirem l'ou i la vainilla.Barregem amb una cullera.
En un altre recipient hi posarem la farina, la sal, el llevat, el bicarbonat i el cacau en pols i barrejarem be.

Seguidament ho barrejarem amb la pasta anterior  amb l'ajuda d'una cullera fins que ens quedi ben dissolt i acabarem afegint les xips de xocolata . Deixarem reposar la massa a la nevera durant mitja hora.
Un cop passat el temps  farem la forma de les galetes amb l'ajuda de la cullera de fer gelats.
Ens interessa fer galetes grans per tal de conservar una mica una galeta esponjosa. El resultat serà una variant entre galeta i brownie, una barreja perfecta pels amants de la xocolata.
















Escalfarem el forn a 190 graus a dalt i a baix sense aire i les posarem a coure durant uns 15minuts.
Sabrem que estan al punt quant es comencin a escardar  per la superfície
















 .





Quant surtin del forn les deixem refredar i llestes!!!!!!!!!

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada