Total de visualitzacions de pàgina:

14 d’agost de 2012

ROSTIT DE VEDELLA


INGREDIENTS per a 4 persones

  • 4 Cebes de Figueres
  • 2 pastanagues
  • 1 pebrot vermell
  • 4 tomàquets
  • 4 botifarres
  • vedella per rostir
  • 1 raig de conyac
  • oli d' oliva
  • sal i 2 fulles de llorer



Per començar netejarem les verdures. Pelarem la ceba i la pastanaga i ho tallarem a trossets.Partirem els tomàquets per la meitat i tallarem el pebrot  i ho posarem tot en una cassola amb un bon raig d' oli d'oliva i afegirem sal .



A sobre afegirem la carn  i les fulles de llorer.La vedella abans de posar-la a la cassola la sal-pebrem per les dues bandes.
 Començarem a coure a foc baix i afegirem un raig de conyac i deixarem fer la xup-xup durant unes dues hores(anirem remenant per tal de que no se'ns enganxi.




1 hora de cocció

Quant hagin passat dues hores ho deixarem refredar i llavors podrem tallar la vedella a trossets.Millor cuinar-ho un dia per l'altre ens quedara més gustos.

I BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada