Total de visualitzacions de pàgina:

11 de setembre de 2012

NATILLES DE XOCOLATA



INGREDIENTS
  • 2 ous i 2 rovells
  • 120 gr de sucre
  • 1 cullerada de sucre de vainilla
  • 1 cullerada de maizena
  • 600 ml de llet
  • 2 cullerades de cacau pur (he utilitzat cacau en pols valor)
Primer de tot posarem a bullir la llet amb el sucre i la vainilla

En un altre cassó hi barrejarem els ous amb la maizena i la xocolata hi ho escalfarem una mica.


Seguidament ho afegirem a la llet que ens ha bullit i ho remenarem continuament a foc lent fins que es comenci a quedar espès.

Ja estarà llest per posar-ho en un recipient, en el nostre cas hem utilitzat copes individuals i a la base hi hem afegit galeta.


 Finalment posarem les natilles i ho deixarem refredar a temperatura ambient tapat amb film transparent. És important que el film toqui les natilles per tal de què no se'ns faci aigua (es podríem fer malbé els ous). Un cop s' hagi refredar ho posarem a la nevera i en unes tres hores ja el podrem servir.



Qui ho vulgui fer sense xocolata es pot fer de la mateixa manera, tant sols no posarem el cacau i tindrem  com a resultat les natilles tradicionals.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada