Total de visualitzacions de pàgina:

22 de setembre de 2012

TRIANGLES DE NATA


INGREDIENTS

  • 200 gr de Nata
  • 280 gr de farina
  • oli de girasol
  • Sucre i canyella per la decoració
És una recepta molt senzilla i que també podem utilitzar la massa per fer empanades dolces o salades.
Avui les hem fet soles com a postres decorades amb una mica de sucre i canyella.
És molt fàcil de fer esperem que us agradin.

Primer de tot barrejarem la nata i la farina fins que ens quedi una massa consistent.
 Estirarem la massa ben fina amb l'ajuda d' un corrò i la tallarem amb l'ajuda d' un ganivet o bé un tallador de pasta que és el que hem utilitzat.

Escalfarem oli abundant en una paella i quant estigui ben calent afegirem la massa, només cal coure uns 30 segons ja que de seguida és cuit.

Ho retirem del foc i ho posem amb paper absorvent per tal de treure tot l'oli  sobrant.

 I finalment farem una barreja amb la farina i la canyella i les rebossarem

BON PROFIT!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada