Total de visualitzacions de pàgina:

7 d’abril de 2013

BACALLÀ AMB SAMFAINA DE L' ÀVIA

Bona tarda aquesta recepta és de l' àvia , la cuina catalana casolana de tota la vida.Espero que us agradi



 
INGREDIENTS

  • 2 cebes de Figueres
  • 2 albergínies
  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots verds
  • 1 kg de tomàquets madurs
  • 8 talls de bacallà dessalat








Primer de tot pelarem i ratllarem els tomàquets.Amb una paella escalfarem una mica d' oli i afegirem el tomàquet. Posarem una mica de sal una cullerada de sucre i courem a foc lent durant uns 45 minuts anant remanat per tal de que no s'enganxi.

Tallarem les restes de les verdures: al ceba i el pebrot.
Posarem a coure la ceba a poc a poc i un cop estigui una mica cuita afegirem el pebrot verd i vermell
En una altre paella fregirem una mica les albergínies prèviament tallades a daus, és important coure-les soles
Finalment les ho posarem tot a la cassola on teniem el tomàquet  i deixarem coure a foc lent uns 15minuts tot rectificant de sal si cal.
Finalment enfarinarem el bacallà el fregirem i l'afegirem a la salsa i ens uns 10minuts ja estarà llest per menjar.
BON PROFIT!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada