Total de visualitzacions de pàgina:

21 d’abril de 2013

ESPATLLA DE XAI AL FORN


 INGREDIENTS
  • Una espatlla de xai
  • 2 butifarres
  • 2 patates 
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets madurs petits
  • 2 cabeces d'all
  • sal,pebre
  • llorer
  • oli
  • un raig de conyac
Aquesta recepta és molt senzilla.
Primer de tot agafarem l'espatlla de xai i hi posarem  sal i pebre.Prèviament el carnisser ens l'ha tallat per coure-la al forn.
Tallarem els tomàquets per la meitat, tallarem les patates a daus i la ceba amb talls grans.
Els alls els posarem tots sencers i per tal de què quedi més gustos els xafarem una mica amb la mà.
Ho col.locarem tot en una plata de forn amb un raig d' oli i el raig de conyac.
Ho deixarem coure al forn durant una hora o més a uns 180 graus fins que quedi ben dorat.


BON PROFIT!!!!!!!!!!

3 comentaris: