Total de visualitzacions de pàgina:

16 de maig de 2013

OUS AL PLAT AMB SOBRASSADA I MEL



INGREDIENTS (per a dues persones)
  • 2 Cebes de Figueres petites
  • 1 carabassó
  • mig pebrot vermell
  • 1 tomàquet madur
  • 4 ous
  • sobrassada
  • sal i oli
  • mel
Primer de tot netejarem les verdures i les tallarem a trossos petits i les reservarem.
En una paella posarem oli d'oliva i courem la ceba.


Seguidament afegirem el carabassó i el pebrot i anirem remenant i courem a foc lent per tal de què ens quedi ben tou i no se'ns cremi.I afegirem un polsim de sal.
Un cop estigui fet ja podrem afegir el tomàquet .

I així m' han quedat les verdures un cop cuites.
Les  posarem en dos motlles, en el meu cas de vidre.També podeu utilitzar plates de fang.
Serviran de base, hi afegirem un raig de mel, la sobrassada i 2 ous.
Courem al forn durant uns 5minuts, fins que els ous estiguin cuits.


I llest per menjar
BON PROFIT!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada