Total de visualitzacions de pàgina:

11 de setembre de 2013

AMANIDA DE PINYA AMB VINAGRETA DE SOJA I MEL
























Aquesta amanida la vaig provar fa uns dies al restaurant Vinil de Girona i em va agradar molt. He provat de fer-la a casa, és molt senzilla i el resultat molt bo.



INGREDIENTS:

·      Barreja d’enciams per amanida
·      Pinya natural tallada a daus
·      Panses i llavors pelades (pipes, festucs...) jo compro unes bossetes al supermercat ja especials per amanida


PER LA VINAGRETA:

·      1 cullerada de salsa de soja
·      1 cullerada de mel
·      3 cullerades d’oli d’oliva
·      1 cullerada de vinagre
.   1 polsim de sal


PROCEDIMENT:
En un plat posem una bona base de la barreja d’enciams, a sobre els daus de pinya i una grapadet de panses i llavors.

Després en un bol posem els ingredients de la vinagreta, ho barregem bé i per acabar ja podem amanir l’amanida.


 

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada