Total de visualitzacions de pàgina:

10 d’octubre de 2013

FLAM DE CARBASSÓ




Aquí us presentem un flam salat senzill de fer, tan el podeu fer servir com a aperitiu, primer plat o acompanyament de segons. Si enlloc de carbassó preferiu algun altre ingredient el podeu substituir seguint el mateix procediment.



INGREDIENTS:

·      1 carbassó mitjà-gran
·      1 ceba petita
·      60 g de formatge ratllat
·      200 ml de nata líquida
·      4 ous


PROCEDIMENT:

·      Tallem el carbassó i la ceba petits i els saltegem a la paella amb una raig d’oli d’oliva fins que estiguin ben daurats.
·      En un bol posarem la ceba i el carbassó cuits amb la nata líquida, els ous i el formatge ratllat, salpebrem, i ho ben triturem
·      Untarem un motlle amb mantega i pa ratllat i hi abocarem la mescla, courem al bany maria dins al forn a 180º uns 40 minuts (dependrà de cada forn, per comprovar que està ben cuit punxarem amb un escuradents llarg o un ganivet, si surt sec és que ja està cuit).








Bon profit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada