Total de visualitzacions de pàgina:

20 d’octubre de 2013

SOPA DE XOCOLATA BLANCA I FRUITA


Aquesta recepta l' hem extret del llibre de receptes "cuinem a casa les postres de Jordi Roca".
Molt fàcil de fer i molt aconsellable.



INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

Jo he fet el doble de ració ja que érem més gent

Per la crema de xocolata blanca:

  • 250 gr de nata líquida de muntar
  • 200gr de llet
  • 25 gr de sucre
  • 75 gr de cobertura de xocolata blanca
Primer escalfem la nata, la llet i el sucre fins que bullin.Ho aboquem en un bol on tindrem la xocolata blanca.Remenem fins que es desfaci i ho emulsionem amb l'ajuda d' un túrmix.Ho reservem a la nevera amb un recipient tancat. Millor fer-lo el dia abans.

Per la infusió de fruita vermella:

  • 300 gr de maduixots
  • 100 gr de gerds
  • 100gr de groselles
  • 100gr de sucre
  • 1 fulla de gelatina de 2 gr per cada 200 gr de suc


Posem aigua en un cassó i ho deixem a foc lent per fer un bany maria.
En un altra bol barregem totes les fruites i el sucre. Ho tapem amb un paper transparent i ho deixem al bany maria una hora, més o menys fins que la fruita deixi anar tota l'aigua.




Ho passem per un colador , encara calent, afegim la fulla de gelatina, prèviament hidratada en aigua freda, per cada 200gr de suc. Ho reservem a la nevera



BON PROFIT!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada