Total de visualitzacions de pàgina:

23 de setembre de 2014

OUS FARCITS DE TONYINA



Avui us publico aquests ous farcits de tonyina, es tracta d’un plat fred, senzill de fer, ideal per menjar com a plat o bé per posar d’aperitiu en alguna festa.


INGREDIENTS: per unes 3-4 persones
·      5 ous
·      2 llaunes de tonyina
·      Mitja ceba tendra petita
·      2-3 pebrots petits del "piquillo" en conserva
·      1 cullerada sopera de maionesa
·      Olives per decorar, verdes sense pinyol o farcides d'anxova, com més us agradin

PROCEDIMENT:
·      En primer lloc haurem bullit els ous uns 12 minuts i llavors els deixarem refredar.
·      Un cop freds els pelarem i tallarem per la meitat. Separarem els rovells en un bol i les clares les reservarem en un altre plat o safata.
·      En el bol on tenim els rovells hi posarem la ceba ben picada, els pebrots també picats petits, la tonyina (prèviament li haurem escorregut l'oli) i la maionesa. Amb l'ajuda d'una forquilla ho anirem aixafant i barrejant fins quedar una pasta homogènia.
·      Per acabar farcirem les clares amb una cullera i decorarem amb la meitat d'una oliva.





Us animo a provar aquest plat tan senzill.


BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada