Total de visualitzacions de pàgina:

9 de desembre de 2014

BRÒQUIL AMB BEIXAMEL DE L' ÀVIA



Aquesta recepta ens la feia la nostra àvia quan érem petits per amagar el gust del bròquil i així ens el menjàvem més fàcilment.




INGREDIENTS


  • 3 bròquils
  • 1 kg de carn picada (porc , vedella i 2 botifarres)
  • 5 tomàquets madurs
  • sal i oli
  • 3 cebes de Figueres grans
Per la Beixamel (amb Thermomix)
  • 750ml de llet
  • 50 gr de mantega 
  • 100 gr de farina
  • una cullerada oli d' oliva
  • sal, pebre i nou moscada
A l' hort de casa ara tenim bròquils i he aprofitat aquesta recepta per fer-ne una bona quantitat .


Per començar tallarem la ceba de Figueres a talls ben petits i amb una paella amb oli l'anirem fregint de mica en mica fins que estigui ben torradeta
Seguidament hi afegirem la carn picada i la deixarem coure. Finalment afegirem el tomàquet ratllat i deixarem coure fins que es redueixi. Afegirem sal i una mica de sucre per treure l'acidesa del tomàquet.

Mentrestant posarem a bullir el bròquils durant uns 10-15 minuts.


Per muntar el plat primer de  tot posarem el bròquil en una plata.
Seguidament hi afegirem la carn picada i finalment hi afegirem la beixamel.

Abans de servir-lo hi posarem formatge ratllat i ho gratinarem al forn i ja estarà llest per servir


BON PROFIT!!!!!!!!!!

Per fer la beixamel amb Thermomix:
Posarem tots els ingredients a la Thermomix i programarem durant 8 minuts, Tª 90 ºC i velocitat 4.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada