Total de visualitzacions de pàgina:

26 de gener de 2015

ESPAGUETIS A LA MARINERA



Hola a tots i a totes! Després de molts mesos de no publicar res (he estat enfeinada amb la segona maternitat....), em proposo reincorporar-me  a la cuina i seguir publicant noves receptes.

Avui us proposo aquests espaguetis, ràpids i senzills de fer, amb sèpia i cloïses.

INGREDIENTS (per 2 persones):
·      150g d'espaguetis
·      100g de cloïsses
·      1 sèpia
·      1/2 ceba
·      1/2 pebrot vermell
·      1 gra d'all
·      Julivert
·      3 cullerades de tomàquet sofregit



PROCEDIMENT:

·      En primer lloc posarem a bullir aigua amb sal per coure els espaguetis segons les instruccions de l'envàs. Un cop bullits escorrerem i reservarem.

·      Netejarem la sèpia i la tallarem a daus. En una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, quan estigui calent, hi posarem la sèpia i la deixarem uns minuts perquè vagi quedant daurada.

·      Mentrestant picarem la ceba i el pebrot, i ho incorporarem quan la sèpia estigui daurada. A foc baix-mig ho deixarem uns 8-10 minuts fins que quedi ben cuit mentre anem remenant perquè no s'enganxi. Llavors hi afegirem l'all i el julivert picats, deixarem coure un parell de minuts i després afegirem les cloïsses.





·      Anirem cuinant uns minuts mentre les cloïsses es van obrint, i per acabar hi afegirem el tomàquet sofregit.





·      Un cop fet el condiment, afegirem els espaguetis cuits i escorreguts, remenarem bé fins que els espaguetis quedin ben incorporats i ja podrem servir.





BON PROFIT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada